➤ TUOTTEET

Mistä WST:n tuotteet tulevat?
Kaikki WST:n tuotteet tulevat myyntiin asiakkailtamme; yksityishenkilöiltä, jotka myyvät tuotteita kauttamme myyntitiliperusteisesti. Valitsemme ajankohtaisimmat ja soveltuvimmat tuotteet myyntiin sekä liikkeeseemme, että nettikauppaan. Takaamme tuotteiden korkean laadun ja olemme hyvin perusteellisia kunnon tarkistamisen kanssa, jotta käytetyn ostaminen olisi mahdollisimman huoletonta.

Voiko tuotteita sovittaa?
Myymälässämme voit sovittaa kaikkia valikoimassa olevia vaatteita, kenkiä ja asusteita, myös verkkokaupastamme löytyviä tuotteita! Tilaamalla tuotteen nettikaupasta voit sovittaa sitä tilauksen saatuasi. Kaikissa tilauksissa on aina ilmainen palautus, mikäli tuote ei ole sopiva. Saat meiltä myös paljon lisätietoa tuotteista, esimerkiksi soittamalla suoraan myymäläämme 046 9505909 tai sähköpostilla info@wst.fi. Jos haluat tulla sovittamaan tiettyä nettikaupan tuotetta liikkeeseemme, sekin onnistuu tottakai! Voit myös esimerkiksi laittaa meillä sähköpostia tuotevarauksesta.


➤ MYYNTIPALVELU

Miten palvelu toimii?

  • •  Tuo puhtaat (vastapestyt) ja ehjät vaatteet näytille liikkeeseemme (Iso Omena, 3.krs). Käymme tuotteet läpi ja valitsemme myyntiin soveltuvat tuotteet.
  • •  Hoidamme puolestasi hinnoittelun ja kaiken myyntiin liittyvän. Saat sähköpostiisi kaiken tiedon omista tuotteistasi. Kun tuote menee kaupaksi, tilitämme sinulle suoraan 50% toteutuneesta myyntihinnasta.
  • •  Myyntiaika on 1 kk. Jos tuote on sen jälkeen vielä ajankohtainen, voimme pitää sen myynnissä pidempäänkin. Jos tuotteesta tulee palautuva tuote, saat siitä tiedon sähköpostiisi kun se on valmiina noudettavaksi liikkeestämme.

 

Mitä tuotteita teidän kautta menee kaupaksi?
Otamme myyntiin sesongin mukaisia vaatteita, kenkiä, laukkuja, ja asusteita. Suosituimmat tuotekategoriat ovat: mekot, tunikat, yläosat, huivit, laukut ja kengät. Suosimme valikoimassa luonnonmateriaaleja (puuvilla, pellava, silkki, nahka yms.). Eniten kysyntää on vaatteille, jotka soveltuvat hyvin arkikäyttöön, ja jotka on helppo pukea ja yhdistää. Rennot leikkaukset ja värikkäät printit ovat suosittuja tällä hetkellä.  

Mitä tuotteita ei oteta valikoimaan?
Emme voi ottaa valikoimaan tuotteita, joissa on kulumaa tai paljon käytön jälkiä. Kengissä myös sisäpohjan kunto on tärkeää, ja tarkistamme tuotteet perusteellisesti. Harvoin myyntiin soveltuvia kategorioita ovat: vintage, retro, juhlapukeutuminen, kauluspaidat, jakkupuvut, bleiserit, sekä avokkaat ja juhlakengät. Emme voi myöskään ottaa myyntiin pikamuotiketjujen tuotteita.

Mitä jos tuote ei mene kaupaksi?
Myymättömät tuotteet palautuvat sinulle takaisin. Palautuvat tuotteet ovat normaali osa tuotekiertoa ja valikoiman päivitystä. Jos tuote ei mene kaupaksi, keräämme sen noutovalmiiksi ja saat siitä sähköpostiisi ilmoituksen. Kaikki tuotteet ovat noudettavissa liikkeestämme. Mikäli et halua tai tarvitse tuotteita takaisin, voimme hoitaa ne veloituksetta eteenpäin keräykseen.

Voiko teille postittaa tuotteita myyntiin?
Meille voi myös postittaa vaatteita myyntiin. Helpoiten se onnistuu lähettämällä meille ensin sähköpostia otsikolla ‘Postitse vaatteita myyntiin’ ja kerromme mielellämme lisää. Voit viestissä jo kuvailla mitä tuotteita sinulla olisi tarjota myyntiin. Kuvat ovat tässä vaiheessa plussaa.


Kysymyksiä? Kerro meille ajatuksiasi info@wst.fi, tai soita suoraan asiakaspalveluumme 046 9505909.