Second Hand - Kestävämpi valinta

WST on second hand -muodin erityisosaaja ja edelläkävijä. WST tulee sanoista We Started This: Nuoret yrittäjät perustivat yrityksen vuonna 2013. Tänä päivänä luomme rohkeasti uutta kierrätyksen ja uudelleenkäytön kulttuuria. Vuonna 2019 vaihdoimme nimeä ja uudistuksen myötä olemme nyt Vestis.

Vestis Store - Juhlistamme uudelleenkäytön kulttuuria

Vestis Store (ent. WST Store) sijaitsee kauppakeskus Iso Omenassa Espoossa. Liikkeessä toimii myyntipalvelu; voit tuoda omia hyväkuntoisia vaatteitasi myyntiin, ja saat aina puolet myyntihinnasta. Palvelu on helppo ja vaivaton, hoidamme puolestasi kaiken myyntiin liittyvän! Lue lisää palvelustamme täältä.

Korkean laadun takaamiseksi käymme jokaisen tuotteen yksitellen läpi ennen kuin se pääsee valikoimaan. Tämä takaa kiinnostavan ja ajankohtaisen valikoiman, ja panostamme erinomaiseen asiakaspalveluun.

Tervetuloa tutustumaan päivittäin vaihtuvaan valikoimaan ja mukaan luomaan kestävämpää muodin maailmaa!

VESTIS STORE

Iso Omena, 3. krs (palvelutoria vastapäätä)

Ma-pe 10.00-20.00
La 10.00-18.00

Nettikauppamme valikoima löytyy täältä.

Sara, Marta & Laura (Kuva: Tiina Somerpuro / Kauppalehti)


WST x Marimekko yhteistyö - Anna ilon kiertää!

Yhteistyö Marimekon kanssa mahdollistaa uusia tapoja hyödyntää jo olemassa olevaa, ja luo uudenlaista kierrätyksen kulttuuria. Sekä nettikaupassa että myymälässämme on esillä virallinen WST x Marimekko second hand -mallisto, joka koostuu menneiden mallistojen ja vuosikymmenten aarteista, sekä uusimpien mallistojen helmistä. Tutustu valikoimaan täällä.

Yhdessä kohti kestävämpää tyyliä.

Myyntipalvelumme on saavuttanut suuren suosion ja kauttamme vaatteet, kengät ja asusteet löytävät tehokkaasti uudet kodit! Jokainen meiltä ostettu vaate on konkreettinen valinta luoda kestävämpää tulevaisuutta toisiamme ja ympäristöämme kunnioittaen - ja mikään ei ole meistä sen inspiroivampaa!

Tutustu maailmaamme: Facebookissa, Instagramissa @vestis.fi 

Tai ole yhteydessä info@vestis.fi tai soita: +358 46 9505909

WST mediassa:

             

WST Productions Oy
Y-tunnus: 2767428-3
Helsinki, Finland

 

 

 

 WST/WST 
   

WST stands for We Started This. We are dedicated to provide you with a timeless and contemporary selection of quality second hand clothing. Second hand is a genuine alternative to buying new, and that's why we made it ready-to-wear, and easy-to-shop. We carefully hand-pick and quality-check all items in the collection, before shipping them your way. You can also sell your items through WST. The WST Store is located in shopping center Iso Omena, Espoo. Welcome! During 2019 we changed our name and we are now Vestis!