Vestis Store (ent. WST Store) juhlistaa uudelleenkäytön kulttuuria!

Starting from 19.3.2020 Vestis Store Iso Omena is closed until further notice due to the COVID-19 circumstances.

Vestis Store Iso Omena on suljettu toistaiseksi alkaen 19.3.2020 koronavirustilanteen vuoksi.

Vestis Store Iso Omenassa (3. kerros, uudella puolella palvelutoria vastapäätä) tarjoaa laadukkaan ja kuratoidun valikoiman parhaita second hand -löytöjä. Valikoimamme koostuu ajattomista vaatteista, joiden uudellenkäyttö ei voisi olla ajankohtaisempi valinta. Sen lisäksi että käytetyn vaatteen ostaminen on ekologisin valinta, lupaamme, että se on myös vaivatonta ja inspiroivaa.

Valikoimamme liikkeessä päivittyy päivittäin. Pysyvänä mallistona löytyy Marimekon kanssa yhteistyössä toteutettu kokoelma vaatteita ja asusteita, jossa esille pääsevät menneiden mallistojen helmet. Valikoimassamme panostamme aina vaatteisiin, joissa on aito potentiaali nousta uudeksi lempivaatteeksi. Kaikki tuotteet ovat käytettyjä ja laatutakuumme mukaan tarkistamme jokaisen tuotteen yksitellen.

Verkkokauppavarastomme uusi osoite on Tapiolassa. Verkkokaupan tilauksen voi noutaa veloituksetta myymälästämme (valitse tilausta tehdessäsi 'Pick-up from WST Store'). Saat sähköpostiin kuittauksen kun tilaus on noudettavissa ja voit samalla vielä sovittaa tuotetta ja tarvittaessa myös palauttaa sen veloituksetta. Helppoa!

Vestiksen myyntipalvelun kautta on mahdollista myydä omia tuotteita: löydät vaatteillesi uuden kodin ja saat aina puolet toteutuneesta myyntihinnasta. Lue lisää palvelusta täällä.

Tervetuloa mukaan luomaan parempaa kierrätysmuodin maailmaa!

Olemme auki:

ma-pe 10-20
la 10-18

Puh.: +358 46 9505909

Sähköposti: info@vestis.fi

﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏

 

    wstwsta