KALEVALA KORU x WST SECOND HAND 

Kalevala Koru x WST Second hand -yhteistyö juhlistaa kauniiden korujen historiaa ja kestävän korumaailman tulevaisuutta! 

Kokoelmassa ihastuttavat vintage-löydöt 40-luvulta asti ja uudempien mallistojen helmet, joiden tarinat jatkuvat uudelleenkäytössä. Tutustu korumaailmaan tästä.

Vanha koru on nyt ajankohtaisempi kuin koskaan: se kestää käyttöä vielä vuosien päähän. Vuosikymmenten vahva kotimainen osaaminen ja suunnittelu kestävät aikaa ja Kalevalan tuotteet ovat tästä täydellinen esimerkki. Second hand on aina kestävä valinta. Näin WST x Kalevala tuotteet juhlistavat kiertotalouden teemaa: niissä ilo moninkertaistuu!

Nyt voit myydä hyväkuntoisia Kalevalan ja Lapponian koruja kauttamme. Kun tuote menee kaupaksi, tilitämme sinulle 50% myyntihinnasta.

Kalevala Jewelry Second Hand

Lisäksi voit myös tuoda koruja myyntiin Iso Omenan liikkeeseemme milloin vain tai lähettää koruja meille postitse.

Palvelu toimii näin:

1. Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen info@wst.fi (kirjoita aiheeksi Kalevala Send It), jossa kerrot millaisia tuotteita sinulla on myyntiin. Kuvat ovat aina tässä vaiheessa plussaa!
2. Vastaamme viestiisi ja hyväksyttyämme tuotteet lähetämme sinulle valmiiksi maksetut postitusmateriaalit, joilla voit lähettää tuotteesi meille.
3. Tuotteet saatuamme lähetämme sinulle hinta-arviot ja kuvaamme tuotteet verkkokauppaamme myyntiin. Kun tuote menee kaupaksi, saat 50% myyntihinnasta suoraan tilillesi.

Jos sinulla on kysyttävää palvelusta, olethan meihin yhteydessä niin vastaamme mielellämme lisäkysymyksiin!