WST hakee myymälätyöntekijää Iso Omenan liikkeeseen / Pop upiin

WST.fi on vuonna 2013 perustettu laadukkaiden second hand -vaatteiden verkkokauppa (www.wst.fi) ja erikoisliike kauppakeskus Iso Omenassa Espoossa.

Etsimme nyt oma-aloitteista ja alasta kiinnostunutta myymälätyöntekijää.

Sopiva henkilö tiimiimme on positiivisella asenteella työskentelevä reipas ja vastuullinen henkilö. Asiakkaiden kohtaaminen ja palveleminen on sinulle tärkeää ja se onnistuu luontevalla ja luotettavalla tyylillä.

Tehtäviisi kuuluu myyntityö, asiakaspalvelu, esillepano ja siisteydestä huolehtiminen liikkeessä, sekä varaston puolella myyntiä tukevat tehtävät. Työskentelet liikkeessä aamu- että iltavuoroissa (myymälä avoinna klo 11.00-20.00) ja Marimekko x WST pop-up myyntitapahtumassa. Vuoroista voidaan sopia joustavasti.

Työssäsi pääset tutustumaan vaatekaupan ja nettikaupan pyörittämisen arkeen yrittäjien kanssa. Tarjoamme tuoreen näkökulman vaatteiden uudelleenkäyttöön sekä mahdollisuuden osallistua aidosti vastuulliseen toimintaan kunnianhimoisessa porukassa.

Sinulta toivomme erityisen reipasta asennetta, vastuullisuutta ja halua luoda parasta second hand -muodin konseptia yhdessä tiimimme kanssa.

Jos kiinnostuit mahdollisuudesta työssäsi yhdistää muoti kiertotalouteen ja olla mukana luomassa niille uusia ratkaisuja, lähetä itsesi näköinen hakemus osoitteeseen marta@wst.fi otsikolla “Hakemus: myymälätyöntekijä”. Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja antaa: Marta Jaakkola (050 5160301), arkisin klo 12-17 tai sähköpostitse marta@wst.fi
Työpaikan osoite: WST Store, Kauppakeskus Iso Omena, Piispansilta 11, 02230 Espoo
Palkkaus: sopimuksen mukaan
Työaika: joustava, 2-5 pvä/vko
Työn kesto: syyskuusta 2018 eteenpäin
Instagram: WST