WST hakee työntekijää Iso Omenan liikkeeseen

WST (We Started This) on vuonna 2013 perustettu laadukkaiden second hand -vaatteiden verkkokauppa (wst.fi) ja erikoisliike Espoon Isossa Omenassa. WST toimii Marimekon ja Kalevala Korun kanssa yhteistyössä, luoden kestävämpää muodin tulevaisuutta.

Etsimme nyt alasta kiinnostunutta työntekijää vahvaan myymälätiimiimme

Sopiva henkilö tiimiimme on positiivisella can-do asenteella työskentelevä huolellinen ja vastuullinen henkilö. Toimit myymälässä työskentelevien myyjien ja tuotteiden sisäänottajien kanssa saumattomasti, ja osaat antaa ja vastaanottaa palautetta. Sinulla on kokemusta ja tietoa vaatteiden hintatasoista myymälöissä ja nettikaupoissa, sekä uutena että käytettynä. Olet myös etevä etsimään tätä tietoa. Omaat hyvät perus IT-taidot ja mielelläsi myös täydennät taitojasi. Kirjallinen suomen kielen taitosi on erinomainen ja osaat kirjoittaa sujuvaa englantia. Olet oma-aloitteinen ja korkean työmoraalin omaava henkilö, joka innostuu oman työnsä kehittämisestä.

Tehtäviisi kuuluu tuotteiden kirjaus ja hinnoittelu, tuotehuolto myymälän esillepanoa varten, asiakaspalvelu (sähköposti, puhelin, ja erilaiset asiakaspalvelutilanteet myymälässä) ja muut myyntiä tukevat tehtävät, myös verkkokauppaan liittyen. Vaikka työskentelet pääosin varaston/takahuoneen puolella, otat myös tuotteita sisään ja palvelet asiakkaita myymälän puolella. Työvuorot mukailevat myymälän aukioloja, mutta niistä voidaan sopia joustavasti.

Työssäsi pääset osallistumaan kasvavan vaatekaupan ja verkkokaupan pyörittämisen arkeen yrittäjien ja koko innostuneen tiimin kanssa. Tarjoamme tuoreen näkökulman vaatteiden uudelleenkäyttöön sekä mahdollisuuden osallistua aidosti vastuulliseen toimintaan hyvässä porukassa. WST:n tavoite on tarjota aito vaihtoehto uuden ostamiselle, ja joka päivä innostaa ihmisiä mukaan luomaan parempaa kierrätyksen kulttuuria. Real babes recycle!

Jos kiinnostuit tästä mahdollisuudesta, lähetä CV ja vapaamuotoinen hakemus osoitteeseen marta@wst.fi otsikolla “Hakemus: työntekijä”. Kerro meille, miksi olisit täydellinen lisä tiimiimme. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja antaa Sara Nyyssölä (050 5758628), arkisin klo 12-17.

Yhteystiedot: Sara Nyyssölä, 050 5758628, sara@wst.fi
Työpaikan osoite: WST Store, Kauppakeskus Iso Omena, Piispansilta 11, 02230 Espoo
Palkkaus: sopimuksen mukaan
Työaika: 3-5 pvä/vko
Hakuaika: 15.4.2019 asti

Verkkokauppa: www.wst.fi
Facebook: www.facebook.com/westartedthis/
Instagram: www.instagram.com/westartedthis/

Ilmoitus julkaistu 18.3.2019.